fredag 2. mars 2012

Live for the moments even Kodak can't capture!

Monkey temple er ordet! Litt spontant saann midt i uka, bestemte noen av oss aa dra opp paa en liten hoeyde i byen. En trollsti opp, ogsaa finner du soltempelet. Det er denne stien opp som er fantastik. Det er aper overalt! Hoppende rundt paa jakten etter mat, gjerne fra en turist som har kjoept pianoetter til en litt for hoey pris, finner du apene. Men det stopper ikke der. Baade kyr og geiter tar turen opp til soltempelet. Vel paa toppen blir du belloennet med en fantastisk utsikt. Vi tok turen opp rett foer solnedgang. Kan love at det var et nydelig syn! Du vet naar du kan bare se og se og aldri bli lei. Vel, saann var det.            

      


Vi var ogsaa saa heldig aa ble velsignet med god karma og lykke av en av templet vaktene (woopwoop)! Alt for en liten pengesum da.





Naa er det helg igjen! Denne gangen blir vi i Jaipur. Vet ikke helt hva vi skal gjoere ennaa, men regner med at vi skal se et par templer, festninger ol.
Uansett saa er helg diggere enn diggest! Denne helga starter med et kladt glass oel og twister ute i hagen. For ja, det er varmt nok her om kvelden til aa henge ute i hagen!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar